Wie zijn wij?

Abelia Stenen is een onderdeel van Abelia hoveniers, al meer dan 65 jaar het meest complete bedrijf in de regio Nijmegen op het gebied van tuinaanleg en tuinonderhoud.

In 1990 heeft Thieu Ament het stokje overgenomen van zijn vader, Piet Ament. In de loop der jaren is het (familie)bedrijf uitgegroeid tot wat het heden ten dage is; een allround hoveniersbedrijf met ca. 15 gemotiveerde medewerkers, die breed inzetbaar zijn op alle gebieden binnen het hovenierswerk.

Vanaf 1995 zijn wij gaan uitbreiden door ook straat- en metselstenen te gaan verkopen. (Rest)partijen worden ingekocht bij verschillende Steenfabrieken in Nederland. Ons assortiment bestaat inmiddels uit vele soorten metsel- en straatstenen; De expertise die we daarbij hebben opgebouwd, delen wij graag met u.

Daarnaast mogen wij ons ook dealer noemen van Excluton, leverancier van betonproducten en Stonebase, leverancier van gebakken straatstenen.

Waar staan wij voor?

  • Betrouwbaarheid; door het nakomen van afspraken en onze passie om goed werk te leveren, streven wij ernaar altijd een betrouwbare partner te zijn. Dit blijkt onder andere uit ons klant portfolio wat voor tientallen jaren grotendeels uit vaste klanten bestaat.
  • Flexibiliteit; vanwege onze grote voorraden, eigen transport middelen en samenwerkingen met partners uit de industrie kunnen wij snel en efficient schakelen om de wensen van de klant zo goed mogelijk waar te maken.
  • Betrokkenheid; want onze klant staat centraal. Wij doen ons best om zo goed mogelijk naar de wensen en verwachtingen te luisteren. Op basis daarvan, geven wij persoonlijk advies en informeren wij onze klanten zo goed mogelijk.
Menu